Home » Routes » Voeren

Mountainbikeroutes in Voeren

Met het nieuwe, gevarieerde mountainbikenetwerk Euregio kan zowel de beginnende als meer ervaren mountainbiker zijn hart ophalen. Dit nieuwe netwerk past perfect binnen Limburg als dé fietsprovincie bij uitstek. Het voert je langs mooie boomgaarden, bospaden en holle wegen. Onderweg ontdek je de mooiste vergezichten en bijten enkele heuvels je stevig in de kuiten. De bewegwijzerde routes sluiten naadloos op elkaar aan: zo kan je naar hartenlust mountainbiken van de Voerstreek naar de rest van Limburg, naar Nederlands Limburg of de provincie Luik.

 

De Voerense regio bestaat uit zes dorpen die in het gevarieerde landschap liggen. De totale oppervlakte bedraagt vijftig vierkante meter. Voeren is dan ook zonder meer een paradijs voor wandelaars en fietsers. Als je de omgeving op een winterse dag op een avontuurlijke wijze wil verkennen, kies dan voor een mountainbike. Laat je in elk geval niet meer afschrikken door de fysieke inspanning die het soms sterk hellende terrein vergt. Want net zoals bij traditionele fietsen, bestaan er ook elektrische versies van mountainbikes. Sinds kort kun je die ook in Voeren huren.

De Voerstreek sluit aan op het bewegwijzerde  mountainbikenetwerk Euregio. Zowel als beginnende en als ervaren mountainbiker kun je hier je hart ophalen.

 

Bron / Bron


Zwarte lus

Blauwe lus

Zwart blauwe lus
Reacties

Laat uw reactie achter